Mining moonshots

Ik wil even uitpakken met een update over een aantal mijnaandelen die in portefeuille heb. 

Ik noem dit “mining moonshots” omdat het over kleinere market caps gaat met het potentieel om x2 … x3 … en in sommige gevallen misschien wel x10 te gaan.

Maar het is zeker niet allemaal goud dat blinkt. Dit soort investeringen gaan gepaard met hoge risico’s en zijn zeker niet geschikt voor iedere belegger. 

If you can’t stand the heat … 

Anyway, een aantal van mijn eerder besproken “moonshots” hadden de voorbije week interessant nieuws te melden en ik wil je daar graag over bijpraten.

Laten we maar starten met Galway Metals (ticker GWM).  

Ik heb het aandeel leren kennen via Jonas De Rooze en heb een beperkte positie opgebouwd. 

Ik had graag meer willen kopen, maar het bedrijf blijft maar uitpakken met positieve ontwikkelingen waardoor de koers verdubbelde.

Jonas heeft een update gepost op Beurs.com met zijn visie over de recente boorresultaten.

Het aandeel wordt inmiddels ook opgepikt door anderen.

Niemand minder dan Bob Moriarty publiceerde vandaag een lovend stuk op 321Gold(gezien de hoge bezoekcijfers mag je je aan extra vuurwerk verwachten)

Ook Gatling Exploration (ticker GTR) kwam met nieuws. De bal is hier eindelijk aan het rollen en op basis van de recente cijfers blijf ik bij mijn stelling dat het aandeel wel heel erg goedkoop is.

Ik heb het nog eens voor je samengevat in deze Youtube-video.

Alerte lezers kregen zelfs de kans om in de voorbije weken de aandelen op te pikken rond de $0,30. Fair value ligt ergens tussen de $0,50 en de $0,80 (en dit kan nog een heel stuk hoger indien het boorprogramma succesvol blijkt)

Disclaimer: Ik bezit aandelen Galway Metals en Gatling Exploration. 

 

Maarten